Å designe et nytt bad kan for mange være en utfordrende oppgave. Det er en del å tenke på når man skal designe et nytt bad. Vi har derfor laget en enkel guide som vil ta for seg noen av de viktigste tingene du trenger å tenke på når det kommer til planlegging av nytt bad.

1. Finn ut hva du trenger

Aller først bør du starte med å finne ut hva du trenger å ha på ditt nye bad. Har du stor familie? Ønsker du å ha dusj på badet? Spørsmål som dette er lurt å spørre seg selv. Dette vil hjelpe deg med å finne ut hvilke behov du har, og vil gjøre det enklere designe et bad som passer godt til deg.

2. Tenk på rommets oppsett

Du trenger ikke nødvendigvis å endre rommets oppsett hvis du er fornøyd med rommets nåværende oppsett. Dette vil også være et billigere valg som krever mindre arbeid. Om du derimot har planer om å endre rommets oppsett må du huske å måle rommet riktig. Det kan også være lurt å besøke et utstillingslokale for råd. En ekspert med erfaring vil kunne svare på spørsmålene du har knyttet til prosjektet.

3. Se etter inspirasjon

Nå som du vet bedre hva du trenger til ditt nye bad, er det på tide å se etter inspirasjon. Det er mange forskjellige design du kan finne ved å gjøre noen enkle søk på internett. Du kan også finne inspirasjon i magasiner, eller fra hvordan design noen av dine bekjente har.

Gjør drømmen om et nytt bad til virkelighet

Hos AUBO finner du et bredt utvalg av baderomsdesign i mange forskjellige prisklasser. Hvis du ønsker å vite mer om priser på et nytt bad kan du kontakte oss eller besøke din nærmeste AUBO-forhandler.